58c330bbc45a2991718cd06602587fd5
X

Aparat de aer conditionat Portabil

Cod Produs: ADACP
Aparat de aer conditionat Portabil

Mai multe poze

79,00 lei

Disponibilitate: Disponibil

Livrare: Rapida

Termen de livrare: 3-5 zile

Certificat de garantie

Retur in 14 zile

Comenzi și asistență clienți: 0741270677
+
-

Bogdan

Echipa BricoMall

Discuta cu expertul nostru

Comanda pe WhatsApp

Aparat de aer conditionat Portabil

79 lei

Descriere

Detalii

Design Ergonomic

Aparatul de Aer Condiționat Portabil vine cu un design atrăgător care, împreună cu dimensiunile sale reduse, îl fac să se integreze foarte ușor în orice încăpere. Aerul Condiționat Portabil este un evaporativ excelent care vă permite să vă creați propria atmosferă personală. Ventilatorul liniștit și lumina relaxantă il fac ideal pentru intreaga noapte pentru un somn confortabil.

Modul ușor de a răci orice spațiu este un design personal și ecologic, care atrage aer cald din cameră prin filtrul de apă al vaporizatorului pentru a-l umida pe măsură ce se răcește. Compact, dar oferă o putere de răcire de 2 ori mai mare.

Transformă-ți spațiul personal, oriunde te-ai afla, intr-o oază de răcoare. Dar acțiunea sa nu se limitează la asta. Curata si hidrateaza atmosfera, oferind o atmosfera ideala pentru munca, relaxare, odihna, somn sau orice altceva doriti.

Spune la revedere atmosferei uscate și deshidratate, letargie zilnică, lipsă de dispoziție și piele obosită in fiecare dimineață. Bucurați-vă de o răcoare naturală incomparabilă prin apăsarea unui buton.

3 Niveluri Ajustabile De Temperatură

Alege temperatura după bunul plac! Aparatul de Aer Condiționat Portabil vine cu trei niveluri ajustabile de temperatură astfel încât tu să ai parte de tot confortul dorit. De asemenea, acesta dispune și de trei moduri de viteză.

Așa că atunci când simți că aerul din încăpere ește uscat, rece sau cald și vrei o schimbare, Aerul Condiționat Portabil este gata să te ajute!

Spune la revedere atmosferei uscate și deshidratate, letargie zilnică, lipsă de dispoziție și piele obosită in fiecare dimineață. Bucurați-vă de o răcoare naturală incomparabilă prin apăsarea unui singur buton.

Aparatul de Aer Condiționat Portabil dispune de lumină LED cu șapte culori astfel încât tu să îți creezi atmosfera perfectă în încăpere.

Filtrul aerului condiționat portabil are capacitatea de a reține praful, părul, bacteriile și microorganismele din aer.

Recenzii