Vodafone: 
07208 BRICO
07208 27426
Orange: 
07524 BRICO
07524 27426
FAX: 
031 4100219
 
Conditii generale de vanzare

Preambul
 
Comandarea oricarui produs si/sau serviciu de pe site-ul www.bricomall.ro implica acceptarea prezentelor conditii generale de vanzare a produselor si serviciilor. Fiecare client isi da acordul cu prezentul document prin bifarea casutei "Am luat la cunostiinta de Conditiile Generale de Vanzare" inainte de confirmarea efectiva a comenzii.
Tranzactiile intre www.bricomall.ro si clientii sai sunt conforme cu conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Confirmarea unei comenzi, prin click pe butonul „Confirma”, are statut de semnatura electronica, in sensul art.4 pct.3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avind aceeasi valoare cu o semnatura olografa

1. Definitii
 
In cadrul "Conditiilor generale de vanzare" sunt folositi urmatorii termeni, definiti dupa cum urmeaza:
BricoMall: Firma SC Brico Interactive SRL, sediu social in Str Prisaca Dornei, Nr. 8 Sector 3 , Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/20590/2008, CIF RO24848890,Cont RO97 BACX 0000 0002 8126 2002 , Banca UniCredit Bank S.A.-Suc Piata Alba Iulia, adresa de E-Mail george@bricomall.ro, care administreaza websiteul www.bricomall.ro

BricoMall.ro: siteul de internet BricoMall.ro, precum si ansamblul serviciilor si functionalitatilor accesibile pe acest site web.

Produs: utilaj, scula, material de constructie si orice alt tip de produs ce poate fi achizitionat de un client prin intermediul websiteului bricomall.ro

Serviciu: orice serviciu pus la dispozitie de BricoMall prin intermediul site-ului bricomall.ro si care poate fi achizitionat de client

Client: orice persoana fizica sau juridica ce a comandat sau doreste sa comande pe siteul bricomall.ro

Destinatar: persoana fizica sau juridica catre care se vor livra produsele comandate pe siteul bricomall.ro

Agent de livrare: persoana imputernicita de BricoMall sa faca livrarea comenzii catre destinatar.

Comanda: exprimarea dorintei de achizitionare a unuia sau mai multor produse si/sau servicii prin intermediul websiteului www.bricomall.ro, realizata de un client care isi doreste ca acel(e) produs(e) sa fie livrat la adresa destinatarului.

2. Obiectul si acceptarea prezentelor conditii generale de vanzare
 
Prezentele conditii generale de vanzare au rol de contract intre BricoMall si client si sunt aplicabile tuturor comenzilor realizate prin intermediul siteului BricoMall.ro. Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor conditiilor generale de vanzare de catre client.
BricoMall.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentele conditii generale de vanzare in orice moment, fara o notificare in prealabil.

3. Disponibilitatea produselor afisate
 
3.1 Oferta de produse si servicii BricoMall este prezentata online, pe site-ul BricoMall.ro. BricoMall isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor fara notificare in prealabil.

3.2 BricoMall nu este raspunzator de fluctuatiile stocurilor furnizorilor, si nu poate fi tras la raspundere in cazul in care un produs din oferta BricoMall.ro dispare din stocul furnizorilor sai.

3.3 In conditiile in care produsul sau serviciul dorit nu mai este disponibil pe stoc, va vom oferi optiunea de a cumpara un alt produs/serviciu de o calitate si la pret echivalent cu cele solicitate.

3.4 In conditiile in care nu doriti sa beneficiati de oferta de la punctul 3.3 si in conditiile in care ati realizat plata in avans, plata va va fi rambursata in termen de 30 de zile de la informarea in scris facuta catre BricoMall

4. Produsele afisate pe websiteul BricoMall.ro
 
Fotografiile produselor, afisate pe BricoMall.ro, sunt cu titlu informativ, pot avea mici diferente fata de produsele reale si pot contine accesorii neincluse. BricoMall depune toate eforturile in masura posibilului pentru ca produsele comandate sa arate exact ca fotografiile afisate. In acelasi timp, BricoMall informeaza ca in furnizorii (producatori sau importatori) care pun la dispozitie produsele vandute prin intermediul BricoMall.ro pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie, pe care utilizatorii si clientii BricoMall.ro sunt rugati sa nu le incalce. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

5. Pretul produselor
 
Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Cheltuielile de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii, si difera in functie de tipul de produse cumparate, cantitate si suma totala a comenzii.

6. Exonerare de raspundere cu privire la garantia produselor
 
Cand este cazul, fiecare dintre produsele cumparate de pe BricoMall.ro va fi insotit de certificatul de garantie emis de producator, care asigura service-ul produselor in mod direct sau prin reteaua sa de reprezentanti service. BricoMall nu este responsabil in mod direct de serviciile de garantie care sunt puse la dispozitie de producatorul sau furnizorul produsului in Romania.

7. Dreptul de returnare a produselor
 
In conformitate cu legislatia romana, clientul are dreptul sa notifice in scris BricoMall ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa pe email la george@BricoMall.ro sau prin posta la SC Brico Interactive SRL, adresa de corespondenta din Bd. Gh. Sincai, Nr. 1-1A, Cladirea REMERO, Et. 1, Sector 4, Bucuresti.

Returnarea produselor trebuie sa se faca cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme majore de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie, conform legilor romanesti aflate in vigoare. Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar in termen de 14 zile, avem rugamintea sa completati contul IBAN in momentul inscrierii cererii. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.
Formular de retragere

8. Metoda de plata a produselor
 
1. Numerar. Puteti achita numerar contravaloarea comenzii la sediul BricoMall.ro, in momentul ridicarii coletului.

2. Plata ramburs la primirea produselor. Pentru aceasta modalitate exista un cost suplimentar de 5 ron , care se achita catre firma de curierat.

3. Plata prin Ordin de plata . Dupa ce ati primit proforma pentru comanda dumneavoastra, puteti achita prin ordin de plata. In momentul in care primim confirmarea de plata , produsele sunt livrate catre dumneavoastra

9. Metoda de livrare a produselor
 
Livrarile se fac atat prin curieri proprii cat si prin Fan Courier.

Pentru comenzile de peste 500 ron , transportul este GRATUIT in Bucuresti.

Pentru comenzile de peste 1000 ron , transportul este GRATUIT oriunde in tara.

Pentru comenzi care se situeaza sub aceste sume, exista un cost sumplimentar de 26 ron , care va fi evidentiat separat in factura.

10. Anularea comenzii
 
Daca se doreste, orice comanda poate fi anulata iniante de confirmarea finala din partea operatorului BricoMall.

Daca se doreste anularea comenzii dupa confirmarea din partea operatorului BricoMall, aceasta se realizeaza conform Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului BricoMall.ro, valabile in acel moment.

11. Corectarea erorilor din comanda
 
Orice erori survenite la comanda facuta de client pot fi corectate in termen de 24 de ore de la lansarea comenzii telefonic la 07208 BRICO (0720 827 426 - Vodafone) sau 07524 BRICO (0752427426 - Orange) sau prin fax la numarul 031 811 2453.

12. Forta majora
 
BricoMall, partenerii sau furnizorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in ceea ce priveste continutul furnizat pe site-ul BricoMall.ro, rezultand direct sau indirect din cauze de forta majora sau care nu depind de vointa BricoMall. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare ale echipamentului tehnic BricoMall, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele BricoMall / BricoMall.ro, erorile de operare, greva etc.

13. Dispozitii suplimentare
 
Prezentele conditii generale de vanzare se completeaza cu dispoziiile din Termenii si conditiile de utilizare a site-ului BricoMall.ro si din Politica de confidentialitate a BricoMall.ro.

14. Legea aplicabila
 
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare in momentul de fata. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in caz contrar va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti in jurisdictia carora se afla sediul BricoMall.