f9d422b9d1dbbb32edee521f34e8c846
X

Oglinda Auto cu Camera Fata - Spate Display 4.3" BricoMall BM-CMR43

Cod Produs: BM-CMR43
Oglinda Auto cu Camera Fata - Spate Display 4.3" BricoMall BM-CMR43

Mai multe poze

178,00 lei

Disponibilitate: Disponibil

Oglinda Auto cu Camera Fata - Spate Display 4.3" BricoMall BM-CMR43

Livrare: Rapida

Termen de livrare: 3-5 zile

Certificat de garantie

Retur in 14 zile

Comenzi și asistență clienți: 0741270677
+
-

Bogdan

Echipa BricoMall

Discuta cu expertul nostru

Comanda pe WhatsApp

Oglinda Auto cu Camera Fata - Spate Disp...

178 lei

Descriere

Detalii

Oglinda Auto cu Camera Fata - Spate Display 4.3" BricoMall BM-CMR43

 

O oglindă auto cu display de 4,3 inci și cameră față-spate este un dispozitiv util pentru mașină, care îți permite să monitorizezi și să înregistrezi ceea ce se întâmplă în fața și în spatele vehiculului tău. Aceste oglinzi sunt utile pentru siguranța la conducere și pentru asistență la parcarea în marșarier.

Iată câteva caracteristici comune pe care le poți găsi într-o astfel de oglindă auto:

Ecran LCD de 4,3 inci: Oglinda auto este echipată cu un ecran LCD de 4,3 inci, care afișează imaginile captate de camerele față și spate. Acest ecran te ajută să ai o vedere mai clară a mediului din jurul mașinii tale.

Cameră față-spate: Oglinda dispune de două camere, una montată în partea din față a mașinii și alta în partea din spate. Aceste camere înregistrează imagini video atât în fața, cât și în spatele vehiculului.

Monitorizarea în timp real: În timp ce conduci, poți vizualiza în timp real imaginile de pe camerele față și spate pe ecranul oglindei auto. Aceasta îți oferă o perspectivă mai largă a traficului din jur și te poate ajuta să fii mai atent la manevrele altor șoferi sau la obstacolele din calea ta.

Funcție de înregistrare: Oglinda auto poate înregistra videoclipuri și poate stoca datele pe un card de memorie sau într-o unitate flash USB. Aceasta poate fi utilă în caz de accident sau pentru a oferi dovezi în situații de dispută în trafic.

Asistență la parcarea în marșarier: Funcția de cameră spate te ajută să faci manevre de parcare în marșarier mai ușor, deoarece poți vedea ce se află în spatele mașinii tale pe ecranul oglindei.

Funcții suplimentare: Unele oglinzi auto pot avea funcții suplimentare, precum senzori de parcare, înregistrare cu buclă (ciclare automată a înregistrărilor), detectare a mișcării și funcții de înregistrare nocturnă.

Asigură-te că urmezi instrucțiunile de instalare și utilizare furnizate de producător pentru a utiliza oglinda auto în siguranță și pentru a beneficia de toate funcțiile sale. Acest tip de dispozitiv poate îmbunătăți siguranța și comoditatea la conducere, dar este important să fii atent la legile și reglementările locale cu privire la utilizarea camerelor video în mașină.

Specificatii Oglinda Auto cu Camera Fata - Spate Display 4.3" BricoMall BM-CMR43:

- rezolutie HD 

- unghi de filmare de 170 grade, asta inseamna ca filmezi ambele sensuri de mers si trotuarele. Nu-ti scapa nimic din ce se petrece in fata sau in lateral.

- ecranul de 4.3" inch permite vizualizarea filmarilor realizate direct pe camera, in asociere cu functia playback, nu mai e nevoie sa descarci filmarea pe calculator ca s-o poti vedea

- filmarile ;in bucla se salveaza automat pe cardul micro SD din camera (cardul microSD NU este inclus in pachet); se poate folosi card de maxim 32 GB

- conectivitate USB

- rezolutie display 1280 x 720

- capacitate acumulator 500mAh

- frecventa 30fps

- inregistrare video HD

- rezolutie foto 2 Mp

  • oglinda nu are baterie interna, functioneaza doar pe perioada cat este conectata la curent (la bricheta masinii)

 

Pachetul Oglinda Auto cu Camera Fata - Spate Display 4.3" BricoMall BM-CMR43 include:

1x oglinda auto cu camera

1x camera auxiliara pentru spatele masinii

1x cablu de alimentare la bricheta masinii

1x cabluri de conexiune pentru camera auxiliara

Recenzii

Nu ne crezi pe cuvant?
Uite ce spun clientii nostri :)

B

Bucur

17 Mar 2023

Multumit

Recomand produsul. Livrarea a fost destul de rapida.


G

Grigorie F

5 Sep 2023

ok

Este un produs excelent pentru masina mea .