df53d90c90c67e345d9301afec3a285f
X

Set 2 Lămpi Solare Gigant 100 Led BricoMall BM-LMP100LED

Cod Produs: BM-LMP100LED
Set 2 Lămpi Solare Gigant 100 Led BricoMall BM-LMP100LED

Mai multe poze

89,00 lei

Disponibilitate: Disponibil

Set 2 Lămpi Solare Gigant 100 Led BricoMall BM-LMP100LED

Livrare: Rapida

Termen de livrare: 3-5 zile

Certificat de garantie

Retur in 14 zile

Comenzi și asistență clienți: 0741270677
+
-

Bogdan

Echipa BricoMall

Discuta cu expertul nostru

Comanda pe WhatsApp

Set 2 Lămpi Solare Gigant 100 Led Brico...

89 lei

Descriere

Detalii

Set 2 Lămpi Solare Gigant 100 Led BricoMall BM-LMP100LED

 

SURSĂ DE ENERGIE INEPUIZABILĂ!
Setul de 2 lămpi solare funcționează pe baza energiei solare, care este captată de panoul solar și stocată în acumulator. Setul este o sursă inepuizabilă de energie gratuită pentru casa ta!

Cele 2 lămpi solare sunt dispozitive inovatoare și durabile, proiectate pentru a lumina curtea ta sau grădina în timpul nopții, fără a fi nevoie de cabluri sau baterii suplimentare.

Dozatorul BONUS pentru săpun cu pompa și led este un plus excelent pentru baia dvs. Are un senzor de mișcare, așa că se aprinde de fiecare dată când mergeți la chiuvetă pe întuneric.

Prin simpla apăsare a butonului de pe recipient, puteți alege între 7 culori, care se potrivește cel mai bine băii dvs. Datorită senzorului crepuscul, strălucește doar în întuneric timp de 30 de secunde, apoi se stinge automat.

PROFITĂ DE NOUA TEHNOLOGIE!
Setul de 2 lămpi solare are 100 de leduri (fiecare) și sunt dispuse pe 4 părți, astfel că oferă un unghi maxim de luminare care poate ajunge la 270 de grade, lumina fiind foarte bine răspândită.

Aceste lămpi solare cu prindere de perete au un design elegant și modern, fiind realizate din materiale de calitate superioară, care rezistă la temperaturi ridicate, la praf, cu factor IP65 impermeabil.

Lămpile au o eficientă fotovoltaică mai bună deoarece panoul solar este realizat din siliciu monocristalin, astfel convertește până la 19% din lumina soarelui în energie electrică decât alte modele vechi de panouri solare de perete din polisilicon.

Instalarea acestor lămpi solare cu prindere de perete este ușoară și rapidă, fiind potrivite pentru orice tip de perete. Trebuie doar să utilizați șuruburile incluse pentru a le fixa baza la locul de montare.

SENZOR DE MIȘCARE INTELIGENT!
Acest model beneficiază de 3 moduri de iluminare de care o să profitați la maxim cu siguranță. Asta înseamnă ca vă puteți bucura de o curte și alei luminate fără griji.

În modul de iluminare bazat pe senzorul de mișcare lămpile vor sta inactive până când se va detecta o mișcare în raza de acțiune a senzorului (5-7 metri) și vor începe să lumineze pentru 30 secunde după care se sting automat.

Modul de veghe cu senzor de mișcare vă oferă posibilitatea să mențineți led-urile lămpilor active la o intensitate de 30%, iar când senzorul detectează mișcare led-urile se aprind 100% din capacitate.

În modul de iluminare continuă lămpile funcționeză la o capacitate de iluminare de 100%. Pe timpul iernii sau atunci când este înnorat pe cer, durata de iluminare va fi mai mică.

Set 2 Lămpi Solare Gigant 100 Led BricoMall BM-LMP100LED

Recenzii